Kuva-arkisto

Hallitus ja edustajisto 2023, Hämeen Urheilugaala
Hämeen Urheilugaala 2023

Vuoden 2022 Nuori lahjakkuus
JOONA REIMAN, Tampereen Sisu

  • Tästä lahjakkuudesta puhutaan ylistävin sanoin ja häntä luonnehditaan poikkeukselliseksi lahjakkuudeksi.
  • Viime kesän tulokset olivat välähdys hänen potentiaalistaan. Hänestä tuli ensimmäinen telinevoimistelun suomalainen nuorten EM-mitalisti ja Euroopan mestari. EM-finaalin hypyn lopputuloksella hän olisi ollut Tokion olympialaisissakin kuudes.
  • Hän on lahjakas erityisesti kahdesta syystä: hän rakastaa urheilemista ja on poikkeuksellisen nopea.
  • "Olin energinen poika. Telinevoimistelussa pääsee tekemään paljon. Tämä on niin monipuolista, ettei tule tylsää. Motivaatio on säilynyt hyvin. Tässä ei voi tulla mitään rajaa vastaan, vaan aina voi tehdä paremmin."

Vuoden 2022 Onnistuja
MAISA KUUSIKKO, Tampereen Voimistelijat

  • Palkittava onnistuja ylsi ennätyspisteisiin ja historialliseen tulokseen telinevoimistelun maailmanmestaruuskilpailujen neliottelufinaalissa.
  • ·Ensimmäisenä suomalaisnaisena neliottelun MM-finaalissa voimistellut hän piti finaalissa päänsä kylmänä ja paransi suoritustaan ja pisteitään karsinnasta kolmella telineellä sekä teki historiallisen voimistelusuorituksen, parhaan suomalaisten naistelinevoimistelijoiden tuloksen MM-kilpailuissa, voimistelleen uudet ennätyspisteensä neliottelussa, sijoittuen upeasti sijalle 13.
  • Heti kilpailun jälkeen tämä urheilija kertoi: ”En nyt oikein tiedä edes, mitä sanoa. Päällimmäinen fiilis on todella onnellinen, eikä sanat meinaa edes riittää. Olen todella iloinen ja onnellinen tällä hetkellä. Karsinnassa jäi vielä vähän parannettavaa ja musta tuntui, että sain vielä karsinnasta parannettua. Yleisö oli ihan mahtava. En ole ikinä aiemmin ollut noin ison yleisön edessä ja kisakokemus oli niin mahtava kokonaisuutena”.

 

Palkitut valmentajat 2024(2023)
Palkitut valmentajat 2022
Palkitut seuratyöntekijät 2022

Säätiö palkitsi vuoden 2021 tamperelaisena urheilutekona yleisurheilun Kalevan maljan voittajan, Tampereen Pyrinnön yleisurheilujaoston.

Pyrinnön yleisurheilujaoston puolesta palkinnon noutivat urheilijat Ella Junnila ja Saga Vanninen

Uusi Aikakausi 2019; YMCA TAMPERE ESPORTS EDUSTUSJOUKKKUE 

Itä Vili, Haavisto Marko, Halme Jesse

Lupaava menestyjä 2019; IDA HULKKO, TaTu Tampere

Palkitut pitkäaikaisen seuratyön tekijät 2019
Palkitut valmentajat 2019
Palkitut valmentajat 2017
pitkän linjan seuratyöläiset 2017
Syyskokous 2017

Tampereen Urheilun Edistämissäätiö toimii tamperelaisen urheilun hyväksi tukemalla apurahoin jäsenseurojensa toimintaa ja valmentajia. Säätiöön kuuluvat kaikki tamperelaiset urheiluseurat ja -järjestöt, jotka ovat ilmoittaneet edustajansa säätiön edustajistoon.

Hämeen Urheilugaala 2020

Hämeen urheilugaalassa 2019 palkittiin vuoden (2018) urheilutekoina Tampereen Voimailuseura/Aarno Laukkanen, Nuorten Yleisurheilun MM-kilpailut/Eveliina Jussila ja KooVeen Jukolan viestijoukkue/Raimo Arvola

Hämeen Urheilugaala 2018, Tampereen Urheilun edistämissäätiö palkitsi vuoden (2017) urheilutekoina:

Matti Kaario, Pekka Koskela, Tampereen Sisun telinevoimistelupojat (Jarkko Harju, Janina Soimaniemi)